Beleef Lichtjesavond in de Oude Kerk

Tijdens Lichtjesavond, op 13 december 2016, bent u van 18:30 tot 21:30 uur van harte welkom in de Oude Kerk. In de kerk kunt u genieten van een divers muzikaal programma, onder het genot van een warme kop koffie, thee of chocaledemelk. Ook vinden er verschillende activiteiten plaats in de wandelgangen, rondom het thema 'Stel je voor...'.

In de Oude Kerk begint om 19:15 uur het podiumprogramma met een optreden van het Rhythm & Gospel Unity Choir.
Vanaf 20:00 uur kunt u met het Gelegenheidskoor Westland meezingen met diverse kerstliederen.
Om 20:45 uur start Charis Music met hun optreden.

Heel de avond door kunnen kinderen knutselen in de knutselhoek en kunt u de kerk bewonderen. Raak in gesprek met de drie wijzen of met elkaar en neem een kijkje bij de stands van verschillende organisaties.

We zijn dankbaar dat we dit jaar weer de kerk mogen openstellen voor duizenden bezoekers tijdens Lichtjesavond. Om alles goed te laten verlopen, kunnen we uw hulp goed gebruiken. Vindt u het leuk om voorafgaand aan of tijdens de avond te helpen? Stuur dan een mailtje naar lonkdelft@gmail.com of neem contact op met René Strengholt.

Vanwege de restauratie blijkt het niet haalbaar de Nieuwe Kerk open te stellen voor het publiek tijdens Lichtjesavond, 8 december a.s.

Voor het toeristische en het kerkelijke gebruik van de kerk biedt de restauratie geen problemen, maar voor het grote aantal bezoekers tijdens Lichtjesavond is er in het gebouw momenteel een te beperkte looproute. In de Oude Kerk zal de openstelling en het programma wel doorgang vinden, met gebruik van de hoofdingang aan de Oude Delft.